220210-1800-851-gallery-item-3.jpg

DE ALL-NEW MAZDA CX-60

Vanaf €47.290

HET NIEUWE VLAGGENSCHIP VAN MAZDA

De All-New Mazda CX-60 vertegenwoordigt alles wat al 100 jaar lang het DNA van Mazda uitmaakt: oogstrelend interieur- en koetswerkdesign, Japans vakmanschap en de nieuwste technologie. En dit alles met maar één doel voor ogen: een uitzonderlijke rijervaring voor u en uw passagiers.

Zoals alle Mazda's is ook de All-New Mazda CX-60 een fantastische auto om mee te rijden - intuïtief, veilig en uitermate gebruiksvriendelijk. Het ontwerp is een combinatie van hoogwaardige materialen, Japans erfgoed en de passie van Mazda's ervaren Takumi-vaklui die hart en ziel leggen in elk exemplaar van onze uniek vormgegeven auto's.

De All-New Mazda CX-60 is ook onze allereerste plug-in hybride waarmee  we meteen ook een hele reeks nieuwe, op de bestuurder gerichte technologieën introduceren.

  • Ontworpen op maat van uw levensstijl
    Ontworpen op maat van uw levensstijl
  • Uitgepuurde Japanse esthetiek
    Uitgepuurde Japanse esthetiek
  • intuïtief, veilig en uitermate gebruiksvriendelijk
    intuïtief, veilig en uitermate gebruiksvriendelijk

Prestaties

De All-New Mazda CX-60 is Mazda's eerste plug-in hybride. Uitgerust met een 17,8 kWh batterij, biedt de All-New Mazda CX-60 een gecombineerd vermogen van meer dan 300 pk.

Uniek Japans Design

De All-New Mazda CX-60 volgt de Kodo-designtaal. Deze doet recht aan het Japanse begrip 'Ma', wat de rust en schoonheid van een lege ruimte uitdrukt. Elk design element van de All-New Mazda CX-60 heeft een functie en is een uiting van een geraffineerd gevoel van schoonheid en verfijning. Het interieur bestaat uit edele materialen zoals esdoornhout, Nappa leder en unieke Japanse stoffen.

VEILIGHEID EN COMFORT

De All-New Mazda CX-60 is voorzien van een reeks technologieën die de auto veiliger en comfortabeler maken. Een nieuwe functionaliteit is het Driver Personalization System dat de omgeving van de bestuurder naar wens automatisch aanpast, de 360° camera waarmee je rondom de auto alles ziet, en het Kinematic Posture Control dat de wendbaarheid vergroot en voor stabiliteit in de bochten zorgt.

Een testrit uitvoeren?

U bent onder de indruk van de nieuwe Mazda CX-60?

Kom hem alvast bezichtigen in de showroom en laat je volledig verleiden tijdens een testrit!

Ik wil een afspraak maken

Download de brochure

Bedankt voor uw interesse en veel plezier met de brochure.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info of een proefrit.

Contacteer ons
We bewaren uw gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer
Brochure mockup