Veelgestelde vragen

Hieronder vind je enkele vragen die vaak worden gesteld. Links kan je een categorie kiezen. Niet het antwoord gevonden dat je zoekt? Contacteer ons.

Mazda

Mazda is een Japans automerk. Ondertussen bestaat Mazda al meer dan 100 jaar!

Praktische informatie

Goed nieuws! Wij zijn gewoon doorlopend open, slecht of goed weer.

Dat kan zeker! Je zegt dit het best wanneer je een afspraak boekt zodat we hier rekening mee kunnen houden. Wij hebben voor jou gratis koffie en wifi.

Kom je langs voor een nieuwe of tweedehandswagen of voor een bezoek aan onze werkplaats? Er is een verschil in openingsuren.

Nieuwe & tweedehandswagens: maandag tot en met vrijdag van 10 uur tot 18 uur. En zaterdag van 10 uur tot 17 uur.

Werkplaats (onderhoud, herstellingen, magazijn...): maandag tot en met vrijdag van 8 uur tot 17 uur.

Stockwagens

Neem even contact op: we kijken in onze nationale stock of bij andere dealers. Niet alle voertuigen die snel leverbaar zijn staan op onze stocklijst.

Onderhoud & Herstellingen

Dat kan zeker! Je zegt dit het best wanneer je een afspraak boekt zodat we hier rekening mee kunnen houden. Wij hebben voor jou gratis koffie en wifi.

De kans bestaat dat je aircogas simpelweg op is. Dan maak je een afspraak en vullen we dit terug bij voor jou.

In het ergste geval zit je met een lek of een kapot onderdeel. Dat weten we pas als we een test uitvoeren op jouw wagen. Afpsraak nemen is wederom de boodschap!

De kans is groot dat je batterij niet sterk genoeg meer is om je wagen te starten. Als je lichtjes in de wagen beginnen te flikkeren als je de wagen probeert te starten is het bijna altijd de batterij. Als de wagen helemaal niets doet, kan het ook nog altijd de batterij zijn.

Het is belangrijk voor je batterij dat er vaak langere afstanden worden gereden. Als je enkel korte afstanden rijdt, of je rijdt helemaal niet vaak genoeg, kan je alternator jouw batterij in de auto niet opladen en zal de batterij leegtrekken. Jouw auto verbruikt immers ook stroom als hij uit staat. Denk maar aan het rode stand-by lichtje van jouw televisie. Zodra je op de aan-knop duwt start jouw televisie, tenzij er geen stroom is. Dit is bij jouw auto ook zo.

Carrosserie

Is er een tegenpartij? Vul altijd de nodige documenten in. 

Ben je verzekerd? Contacteer dan je verzekeringsmaatschappij en duid ons aan als hersteller. 

Onze carrosserie in Strombeek beschikt over het Eurogarant kwaliteitslabel. Zo ben jij altijd zeker van topwerk. Bovendien worden we erkend door de meeste verzekeringsmaatschappijen. Tip: tijdens de herstelling kan je — gratis en voor niks — een vervangwagen gebruiken!

Carrect

Carrect is officiële dealer en hersteller van automerken Kia, Mazda, Citroën, Suzuki. Je vindt Carrect op 4 locaties: Vilvoorde, Meise, Dendermonde en Strombeek. In Strombeek kan je ook terecht voor herstellingen aan de carrosserie van je voertuig(en). Bovendien is Carrect 100% een familiebedrijf.